Om Superrabat.dk

Superrabat ejes og drives af web-entusiaster og forbrugere, som har savnet et godt (og fyldestgørende) overblik over rabatkoder og tilbud.

Det er vores mål at give dig et komplet overblik over de danske webshops og hjælpe dig til at handle der hvor du får de bedste fordele i form af rabatkoder og eksklusive kampagner.

Forretningsmodel

På Superrabat vejleder vi gratis vores brugere til at finde de bedste rabatkuponer og tilbud.

På vores butiks-sider, kupon-sider  og blog-posts vil du møde links til online butikker. Vores links er for størstedelens vedkommende betalte links, hvilket vil sige at vi modtager betaling i én eller anden form når vi henviser nye kunder til de webshops vi samarbejder med.

Du kan altid genkende vores betalte links ved at de starter med superrabat.dk/go/.

Vores samarbejdspartnere har ingen indflydelse på hvordan vi sælger deres produkter. Det er derfor i alle tilfælde vores vurdering, som der kommer til udtryk. Ingen af vores samarbejdspartnere har ret til, eller mulighed for, at ændre i vores beskrivelser.

Spørgsmål, ris eller ros?

Vi er altid interesseret i at høre feedback fra vores læsere på Superrabat. Har du input, kritik eller spørgsmål til noget du har læst, eller gerne vil læse om her på siden, så hører vi meget gerne fra dig. Vi forsøger at skræddersy vores indhold på siden til at matche dét vores læsere søger.

Kontakt os her.

Reklamebeskyttelse

Vi frabeder os, at vores kontakt-oplysninger anvendes af sælgere med tilbud om produkter og services. De kontaktformularer og email-adresser der publiceres her på hjemmesiden er forbeholdt relevant kommunikation.